Η ώρα για αλλαγές είναι εδώ!

Τι ακριβώς περιμένετε; Θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας ; Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει ; Λέτε συνέχεια στον εαυτό σας ότι αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά θα μπορούσες να κάνεις αυτό θα μπορούσες να κάνεις το άλλο.

Και στο τέλος δεν κάνετε τίποτα. Τίποτα λοιπόν δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν διαμορφώσετε εσείς την δική σας αλλαγή. Με το να κατηγορείτε τους άλλους για τα γεγονότα που σας συμβαίνουν δεν επιλύει αλλά αντιθέτως επιδεινώνει το πρόβλημα. Με το να ονειρεύεστε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής , ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα σπίτι δεν είναι αρκετό. Να εύχεστε να είστε υγιείς, πλούσιοι ή ερωτευμένοι και την ίδια χρονική στιγμή, στο πίσω μέρος του μυαλού σας να μην πιστεύετε ότι μπορεί να τα καταφέρετε όλα αυτά ,απλά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Αυτά λοιπόν που πιστεύετε βαθιά μέσα σας είναι πιο ισχυρά από τα αποτελέσματα που επιδεικνύεται ή από τα όνειρα σας. Θα πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας ότι όλα αυτά που ονειρεύεστε είναι εφικτά.Μόνο όταν πράξετε διαφορετικά.Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας πρέπει να το κάνετε σήμερα, όχι αύριο, όχι στο μέλλον. Οι περισσότεροι απο εσάς ‘’κλέβετε’’ το χρόνο που σας δίνεται για να κάνετε πράγματα που έχουν μηδενικό αποτέλεσμα στο σκαλοπάτι των ονείρων. Αν πείτε, θα ξεκινήσω αύριο να δουλεύω σκληρά να πετύχω τους στόχους μου αυτομάτως θα έχετε ‘’πέσει’’ στην τρύπα της απραξίας του σύγχρονου ανθρώπου. Γιατί πάντα μόλις έρθει το αύριο, θα ξαναλέτε ακριβώς την ίδια φράση. Η ώρα για αλλαγές είναι τώρα.Φυσικά , πάντα θα υπάρχει μία αποτροπή στο θέμα των αλλαγών, μία ένδειξη φόβου οτι ‘’ τι θα κάνω αν δεν τα καταφέρω’’ ; Τέτοιου είδους ανησυχίες αναιρούνται μόνο όταν συνειδητοποιήσετε ότι όλοι κάνουν λάθη. Ακόμα και  η ελίτ μίας κοινωνίας. Και δεν είναι καθόλου κακό. Αντιθέτως κρίνεται αναγκαίο ώστε να γίνετε οι καλύτεροι.

Λοιπόν, τι περιμένετε ; Θα κάνετε κάτι για την ζωή σας ή θα διαβάσετε αυτό το άρθρο και απλά θα συνεχίσετε την ζωή σας ως έχει ; Αν το κάνετε αυτό, αύριο θα είναι μία μέρα που θα μοιάζει λιγότερο με την σημερινή, και μεθαύριο θα είναι μία μέρα που θα μοιάζει ελάχιστα στη σημερινή. Και αυτό θα συνεχίζεται για αόριστο χρόνο μέχρι να κάνετε το πρώτο βήμα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *